Pentru că știu exact cum e cu emoția, cum e să-ți tremure picioarele și vocea, pentru că am înțeles cum arată structura unui discurs, ce fel de ingrediente să pui în el așa încât să captezi și să păstrezi atenția publicului, pentru că m-am prins ce să fac cu mâinile, am construit acest curs în care am pus toată experiența mea de om care a vorbit în ultimii 20 de ani în fața a zeci de mii de oameni – spectatori sau telespectatori.
Sunt aproape 40 de episoade despre ce e important în public speaking , sunt resurse la care te poți întoarce oricând. Sunt și teme pentru acasă. Iar dacă vei vrea să și susții un discurs în fața unui public și să primești feedback de la mine și de la spectatori, te vei putea înscrie la una dintre cele 4 sesiuni anuale în care ne întâlnim și ținem prezentări pe bune.
Ești gata? Să începem!
Celor care au de ținut prezentări în fața colegilor. Celor care se antrenează pentru conferințe sau alte prezentări ale profesioniștilor din domeniul în care activează. Celor care au puțin timp la dispoziție și preferă să asculte întâi teoria și să decidă apoi dacă merg mai departe cu susținerea propriu zisă a unui discurs. Celor care vor să afle rapid cum se construiește un discurs, care sunt ingredientele care contribuie la succesul acestuia, cum să mergi cu încredere în fața publicului.
Depinde de tine. Dacă vrei doar să treci prin fiecare video în parte și prin resursele pe care le vei avea la dispoziție, maximum 3 ore. Dacă parcurgi fiecare element de teorie și îți faci și temele pentru acasă, ritmul tău e cel care va decide cât durează acest curs.
Cursul e împărțit în capitole, fiecare dintre ele reprezentând o etapă din construcția și susținerea unui discurs. Vei găsi la fiecare pas atât filmulețe în care-ți povestesc despre tema respectivă cât și alte resurse – exemple de discursuri (atenție! unele dintre ele sunt în limba engleză și nu au traducere!), elemente de teorie suplimentare etc. De asemenea, la fiecare capitol ai teme pentru acasă. Dacă la capătul cursului vei vrea să susții discursul în fața unui public și să primești feedback, te vei putea înscrie la una dintre cele 4 sesiuni anuale în care absolvenții cursului preiau controlul:)